Uusia vastuuhenkilöitä Hedman Partnersin tekijänoikeusasioiden valvontaan

Maanantai, 11.12.2017

Hedman Partners hoitaa tekijänoikeuksien valvontaa sekä kotimaisten että ulkomaisten elokuva- ja tv-sarjojen oikeudenomistajien toimeksiannoista. Loukkaushavainnoista ja loukkauksen hyvitysmahdollisuudesta ilmoitetaan kirjeitse. Hedman Partnersin asianajaja Joni Hatanmaa on tähän asti allekirjoittanut kirjeet ja hoitanut hyvityskanteiden ajamisen tuomioistuimessa.

Tekijänoikeuden valvonnan laajentumisen myötä Hedman Partnersilla asettuu uusia henkilöitä aiempaa keskeisempiin asemiin. Asianajaja Joni Hatanmaa jatkaa edelleen toimeksiannon vastaavana osakkaana ja asiakkaiden strategisena neuvonantajana. Lakimies Eetu Ahonen siirtyy vastaamaan ennen oikeudenkäyntejä tehtävistä yhteydenotoista ja neuvotteluista. Oikeudenkäyntejä hoitaa jatkossa ensisijaisesti lakimies Mikko Junno.

Hedman Partners tarjoaa korkealaatuista oikeudenhoitoa ja puolustaa asiakkaidensa aineettomia oikeuksia. Uusien vastuuhenkilöiden myötä kotimaisten ja ulkomaisten elokuva- ja tv-sarjojen oikeudenomistajien toimeksiantoja voidaan hoitaa entistä paremmin.

Median yhteydenottoihin tekijänoikeusasioiden valvontaa koskevissa asioissa vastaa Joni Hatanmaa.