Henkilömuutoksia Hedman Partnersin tekijänoikeusvalvonnassa

Torstai, 13.2.2020

Asianajotoimisto Hedman Partners on laajentanut tekijänoikeuden valvonnan asiantuntemustaan, kun lakimies Tommi Haaja on 17.1.2020 alkaen liittynyt toimiston henkilökuntaan. Lakimies Eetu Ahonen siirtyy väliaikaisesti työtehtäviin tuomioistuimeen maaliskuusta 2020 lukien. Ahosen hoitamat valvontaa koskevat toimenpiteet siirtyvät Haajan hoidettavaksi. Valvontaan liittyvien yhteydenottojen vastaanottajat voivat jatkaa toimistoomme yhteydenpitoa entiseen tapaan.

Hedman Partnersin suorittama tekijänoikeuksien valvonta on tuottanut hyviä tuloksia ja vähentänyt vertaisverkkopiratismia olennaisesti toimeksiannon hoitamisen aikana. Laiton elokuvien jakelu on vähentynyt paitsi absoluuttisesti, myös verraten vastaaviin maihin, joissa samanlainen valvontamenetelmä ei ole käytössä. Toimistomme jatkaa toimivaksi todetulla mallilla valvonnan suorittamista toimeksiantajien ohjeiden mukaisesti.

Asianajaja Joni Hatanmaa jatkaa edelleen toimeksiannon vastaavana osakkaana. Hatanmaa vastaa myös edelleen median yhteydenottoihin tekijänoikeusasioiden valvontaa koskevissa asioissa.